Ritzéns Onlineterapi

Min utbildning är klar! Att plugga i vuxen ålder är helt klart mycket roligare än att plugga som ung, där man inte fick välja själv. Nu fick jag välja, och valde det som låg mig varmast om hjärtat. Nu kan jag titulera mig som Certifierad Samtalsterapeut. 😀

Min utbildning har varit spännande och givande och besvärlig på samma gång. Saker som vi inte har kunnat råda över har hänt, och därmed har det dragit ut mer på tiden än vad vi trodde från början. Planen var att vara klar i början av Juli, men som sagt, det drog ut lite på tiden. Utbildningen har bjudit på teori varvat med praktik (riktiga klienter) och handledarmöten. Och såklart slutprov. Allting helt digitalt via Skype.

Trots en del strul är jag nöjd med utbildningen. Den har gett mig en bra grund att stå på, ny kunskap och en nyfikenhet att lära mig mer. Och framförallt ett driv att faktiskt få hjälpa andra.

Hur som helst är den biten nu avklarad, nu behöver jag bara skaffa mig erfarenhet med… jobba alltså.

Jag inser att det tar tid att arbeta upp ett nytt företag och att det heller inte är det lättaste att marknadsföra sig och finna sitt rätta klientel. Så det får bli nästa utmaning framöver. Självklart är jag ju nybörjare och jag behöver erfarenhet, men jag ser fram emot utmaningen och tänker att även jag kommer att bli varm i kläderna framöver. Men lyckan över pappret på bilden ovan, var total. Man måste ju börja någonstans, liksom…

Dela, dela

Jag har skapat en ny hemsida avsedd för mitt företag som har F-skatt. Längst ner på den nya sidan finns dela-knappar som man kan dela inlägget på sin egen Twitter eller Facebooksida. Så jag ber dig som läser det här att hjälpa mig marknadsföra mitt företag, sprida ordet vidare. Eller bara berätta för vänner och bekanta.

Jag vill också passa på att tacka dig som gör detta helt utan egen vinning, som en god medmänniska. Syftet med detta är att jag ska kunna nå ut till behövande, tala om att jag finns helt enkelt, och förhoppningsvis kunna hjälpa någon som önskar förbättra sitt liv.

Här är länken till nya hemsidan: Ritzéns Onlineterapi

Tack för vänligheten!

Vill du som läser detta kontakta mig, klicka på länken ovan så finns kontaktuppgifter under rubriken Kontakta mig. Observera att jag har tystnadsplikt, när det handlar om mitt arbete. // Jeanette

3 reaktioner på ”Ritzéns Onlineterapi

  1. Jag önskar er all lycka till ditt nya projekt och jag uttrycker tummen!!!
    Tappa inte av dig själv, annars kan du själv bli patient på någon gång…

    Gilla

  2. Pingback: Lämna jobbet – Ritzéns Digitala Livsstil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.