Vår Hälsa

Att mitt i livet komma på att hälsan faktiskt är viktig, det är nog något många av oss faktiskt gjort. Kanske tidigt eller sent i livet också. Oavsett vet vi med säkerhet att om vi tar hand om vår kropp och själ så lever vi längre. De flesta av oss vill nog leva länge, och även må så bra som möjligt under hela livet.

Många av oss tar väl hand om sig själv, motionerar regelbundet, äter bästa maten som finns, undviker gifter i form av alkohol, socker, nikotin, droger, mättat fett osv. MÅNGA ANDRA av oss gör det inte. Jag är en av dem som inte tar hand om min kropp på det sättet som jag just beskrev. Tvärtom gillar jag god mat och gott vin. Jag gillar ostbågar och godis. Jag vill helt enkelt inte leva helt utan dessa ämnen.

Kosta vad det kosta vill

Lite så kan man resonera tidigt i livet. Men efter ett tag säger kroppen ifrån. Den lägger på sig vikt, blir slöare i tanken, man känner av trötthet, kanske värk och smärta här och där. Kanske skapar kroppen en sjukdom, just för att man faktiskt lever som man gör. Och ofta förstår man inte varför man får det man får. Just övervikt tror jag de flesta av oss har koll på. Den får man för att man äter för mycket och rör sig för lite. Men faktum är att mycket kan ändras med rätt kost, rätt näring.

Men att äta rätt är inte heller det lättaste. Maten idag innehåller tyvärr alldeles för mycket socker, stärkelse, mättat fett och så vidare, men alldeles för lite näring. Även om man tror sig äta rätt mat, saknas det alltför ofta rätt näring för att kroppen ska kunna fungera optimalt. Därför finns det en uppsjö näringstillskott man kan stoppa i sig. Många gör det redan, har kanske till och med märkt en effekt.

Jag tror inte jag är den enda som har drabbats av sömnstörning, orolig mage, trötthet, exem, orkeslöshet under vintern till exempel. Allt detta och mycket mer än så kan man lätt bota genom rätt näring. Faktum är att personer med ADHD, övervikt, depression, ibs, ångest, utmattning, fibromyalgi, psoriasis och mycket annat har känt lättnad eller till och med blivit av med sina besvär helt och hållet. Endast genom att tillföra rätt näring till kroppen. En helt naturlig näring utan kemikalier.

Vill du må bra utan att plocka bort allt gott i livet?

Jag ville det, helt klart. Lat som jag är så vill jag inte offra allt det goda livet erbjuder bara för att kroppen ska fungera optimalt. Och nu är det faktiskt möjligt. Självklart ska man fortfarande röra på sig och kanske inte enbart leva på snabbmat. Men om man som jag lever ett ”normalt” liv, med matintag varje dag, utan att räkna kalorier, tar ett glas vin då och då, rör på mig utan att lägga ner timmar på gymmet (snarare promenerar med hunden), så kan man helt klart dra fördel av dessa näringstillskott och vända kroppens negativa attityd till en positiv.

För bästa effekt ska man ju göra allt jag beskrev ovan, men näst bästa effekt funkar fint för mig. Offrar inget, mår ändå bättre. Fler som är intresserade av just det?

Vad måste man göra?

✅Köpa produkterna som är rena näringstillskott utan kemikalier. Patenterade i USA och enormt efterfrågade. De skickas från Holland till Sverige och tar ca 10-14 dagar att få hem. Varje förpackning innehåller en 30 dagars förbrukning.

✅Stoppa i sig tillskotten varje dag.

✅Dricka mer vatten varje dag.

That´s it! Det är så lätt!

Vad kan man göra innan dess?

👍 Man kan läsa om alla som har fått goda resultat i form av bla. bättre minne, bättre tarmhälsa, bättre sömn, mer energi, viktnedgång och smärtfrihet. Dessa är vanliga svenska människor, precis som du och jag, som delar med sig av sina erfarenheter på en Facebook-sida. Vill man läsa detta, kontaktar man mig via Messenger så bjuder jag in i gruppen. Helt fritt för alla. Känner man inte mig, söker man på Jeanette Ritzén och lägger till mig som vän. (man kan alltid ta bort mig igen senare, om man vill) Observera att man måste bli inbjuden i gruppen, man kan alltså inte söka sig dit själv.

Den här gruppen vill jag verkligen rekommendera. Lätt att läsa, funkar när det passar en själv, otroliga berättelser och lätt att bara gå ur gruppen om man inte gillar det. Inga åtaganden, bara ren information. Och den är verkligen häftig! Det enda man behöver göra är att säga ”Ja Tack” till mig, så bjuder jag in. Vipps så dyker gruppen upp i ditt flöde.

Har man inte Facebook kan man ändå läsa på och handla produkterna. Då går man direkt till produktsidan längre ner istället, där man även kan läsa innehållsförteckningar och vad varje produkt gör för din kropp. Där kan man byta språk till svenska, om man vill. Även här kontaktar man mig om man vill ha hjälp med att skapa ett konto för att kunna köpa, eller har andra frågor. Mejl funkar fint; info@ritzens.com

👍 Man kan läsa om mina resultat:

Jag (och Dan med för den delen) har testat dessa under längre tid:

Det är tre olika kapslar som säljs tillsammans i ett paket, eller var för sig. Den gröna (ELEV8) står för energi. Den utökar naturligt energin och uthålligheten. Ökar kognitiv och fysisk prestanda. Förbättrar mental klarhet, minne och fokus. Bekämpar fysisk och psykisk trötthet. Hjälper till att förbättra humöret och lindra stress.

Den andra förpackningen innehåller två olika kapslar. Restore och Sleep. Dessa tas tillsammans och stöder hälsosam viktkontroll, rengör och avgiftar kroppen naturligt, fyller på friska tarmbakterier, främjar mental och fysisk avslappning och hjälper till att somna snabbare.

🔴Mina erfarenheter av dessa kapslarna som jag tagit sammanhängande under 3 månader var enastående. Piggare på dagen, mer skärpt och fokuserad, inte alls känt mig stressad. Mindre sötsug, vilket gjort att jag ätit mindre socker. Sovit som en stock. Somnat fort och sovit utan avbrott hela nätterna. Men bäst av allt, min värk försvann. Magen lugn och fin och vikten har nog ändrat sig lite, men vågar inte säga hur mycket exakt. Kanske ett par kilo. Inget jag har haft koll på. (dock har jag nu köpt en våg för framtida bruk…)

Jag tyckte jag sov gott, hade inga större problem med magen från början. Men nu vet jag skillnaden. Och för mig har den största skillnaden varit värken, utan tvekan. För mig som har en EDS-diagnos är detta klockrent. Inga mer mediciner och kemikalier här, inte!

Då jag missade att beställa rätt, har jag varit utan Restoren under en månad. Vipps så kom värken tillbaka. Den är antiinflammatorisk, vilket innebär att den är läkande och lindrar smärtan. Jag insåg att det var inte förrän jag faktiskt inte tog dem längre som jag saknade dem och märkte skillnaden ordentligt. Tyckte väl egentligen jag mådde ganska bra från början, men nu vet jag att dessa gör stor skillnad på välmåendet. Alla är vi olika, men för mig har det varit guld värt att minska värken. Det i sig gör att livslusten ökar. Även mitt exem försvann, tackar för den!

Faktum är att jag testat olika kosttillskott tidigare, men aldrig märkt av någon skillnad. Här är det tydligt, man känner verkligen att det händer något med kroppen. Har man som jag lagt 46 år på att skräpa ner kroppen med olika kemikalier, mediciner, E-ämnen och andra gifter, tar det en stund att laga den igen. Därför har jag låtit det gå 4 månader nu sedan jag började, för att verkligen känna efter och det kommer ta tid innan den är rensad och tillbaka i full potential igen. För mig är detta helt rätt väg att gå.

👍 Man kan sluta äta socker helt och hållet, motionera ordentligt och sluta med alkohol och annat onyttigt. Det alternativet är inget för mig eller Dan, men man kan absolut välja den vägen om man vill ha bättre hälsa.

Testar fler produter

Då jag gärna testar allt som kan främja min hälsa, har jag valt att testa flera produkter i deras utbud.

✅Smärtplåster som lindrar smärta, funkar fint.

✅B-keto och Royal Blue Tea:

B-keto är ett pulver man blandar med vatten, smakar jättegott. En om dagen, och den gör så att kroppen ställer om sig till ett Keto-tillstånd, det vill säga väljer att bränna det lagrade fettet före kolhydrater. Lite som om man går på en LCHF-diet fast utan att man ändrar kosten. Kroppen använder fett som bränsle helt enkelt. Det gillar jag 🙂 Även här blir man mer skärpt och får lättare att hålla fokus. Detta kan jag redan efter ett par dagars användning skriva under på. Även för den som tränar är detta ett fantastiskt tillskott, då det ökar den fysiska uthålligheten.

Blue Tea är också antiinflammatoriska och immunförstärkande och hjälper till att föryngra och återställa kropp och själ. Det hjälper även till att upprätthålla idealvikten på lång sikt. För mig som har en EDS-diagnos är detta klockrent.

📌Dessa två ihop ska ha allra bästa effekten för snabbast viktnedgång enligt de som testat, och säljs som ett paket eller var för sig. Dock har jag ingen utvärdering att ge riktigt ännu, då jag precis börjat. Men när jag läser vilka effekter andra har fått (i Facebook-gruppen), räknar jag kallt med att de funkar även på mig… Före-bilder är tagna på oss och jag kommer lägga ut både före- och efter så småningom.

Kostar pengar

Japp, som allt annat i livet kostar god hälsa pengar. I min värld så är pengar någonting man använder sig av för att få det så bra som möjligt i livet. Inget man lägger på hög. Ofta hör man att folk inte har råd med det ena eller det andra, men allt handlar om prioriteringar. För egen del är jag enbart glad att jag faktiskt har pengar som jag kan spendera på olika saker. De allra flesta av oss har det. I varje fall om man har tillgång till internet och möjlighet att läsa det här.

Personligen är jag lat, som sagt, och föredrar att ”köpa mig fri” istället för att lägga enorm mängd energi och arbete på att räkna kalorier, gå på gymmet eller lägga stora summor på ekologisk mat. Jag vill kunna leva bekvämt, men samtidigt få ut mesta möjliga av en frisk kropp. Och här var lösningen!

Allt att vinna

Några skulle säkert säga det kostar för mycket. Ja, man förlorar onekligen just pengar på att köpa produkter. Precis som man förlorar pengar när man handlar mat, kläder, betalar hyran eller lånet, tankar bilen, reser eller köper prylar man egentligen inte behöver. I gengäld får man ju någonting för pengarna. Något man tycker är värt att lägga dem på.

Här anser jag att man vinner så mycket på att byta sina pengar mot bättre hälsa. För vad ska vi med pengar till om kroppen inte mår bra? Visst är det roligare att lägga sina pengar på saker man tycker är roligt när kroppen orkar med det? Istället för att ha pengar men inte orkar göra någonting med dem?

Mitt val är enkelt, hur är det med ditt?

Var ska jag vända mig?

Här nedan är länken till sidan där produkterna säljs, bara att klicka på den. De säljs endast genom återförsäljare, inte i affären. Jag har valt att skaffa en egen sida, så mitt namn ska stå längst upp. Därför att jag då får möjlighet att faktiskt sprida och rekommendera dessa fantastiska produkter. De är värda att testa för alla. Innehåller endast naturliga ämnen som kroppen mår bra av, och de fungerar verkligen! Hela världen borde veta det och verkligen dra nytta av detta, anser jag.

Vill man skapa ett konto här som man beställer genom, kan man göra det antingen själv, eller så ber man mig om hjälp så guidar jag igenom. Det är inte svårt, det kostar inget att ha ett konto som kund heller. Alla produkter finns ännu inte i Europa, men de ovan finns plus ett par till. Kika in, vet ja!

Priserna anges i dollar och en dollar kostar idag ca 8,50:-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.