Calima-tvätt

På Gran Canaria var denna ”sandstorm” kallad calima mer förekommande än här i Spanien. Åtminstone denna vintern har vi inte råkat ut för detta alltför ofta. Men nu var det dags igen. Själva stormen passerade inte oss, utan höll till vad vi tror i alla fall, längre söderut. Men hela campingen vaknade idag till ett rött dis som låg överallt. Saharasand.

Alltså sand som täckte marken, möbler, bilar, vagnar och tält. Kan säga att vattenslangar har använts frenetiskt idag. Överallt ser man folk på stegar och uppe på taken på sina bilar och vagnar för att skölja av denna sand.

Vi var ganska snabbt ute i morse och spolade av Nisse, vilket var välbehövligt efter ”vintern”. Det var visst ett tag sen vi tvättade nu, och han blir ju skitig helt klart. Även mattan och möblerna fick sig en dusch av slangen.

Man får roa sig bäst man kan

Idag på promenaden började vi prata om tanken…

”Under ett tankesprång borde man tänka på att inte glömma tanken att fylla på tanken när man ska tanka, för då kan man tänka sig att tanken inte fungerar som det är tänkt. Och ska man använda sig av tankens kraft så bör man nog tänka sig för på macken. Kanske att tanken själv måste tänka på att tankas helt full, så man kan tänkas komma längre på samma tank…”

Bara en tanke… 😂 Vi konstaterade att vi har för lite att göra nu för tiden…

Gamla bilder

2008 var vi i London. Bilden poppade upp på min Facebooksida för ett tag sen, och det var alltså 13 år sedan, inte 10. Bilden i mitten är tagen på GC 2019 och bilden underst tagen helt nyligen… Som synes gillar vi att resa och se oss omkring. Vi hoppas på friare tider framöver så vi får utforska ännu fler ställen. // Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.