Mellbystrand

För ganska länge sedan bokade vi in ett jobb i Mellbystrand och det skulle ske på ett visst datum. Att gissa sig till vilket väder man kommer få är inte helt lätt, men kunden var ledig just nu, så det fick bli som planerat oavsett väder. Nu hade vi verkligen tur, vi har haft strålande väder såhär långt. Hela tiden faktiskt.

Det har inte funnits tid för nöjen som att skriva inlägg på bloggen på ett bra tag, vi har haft annat att göra hela tiden. Att driva en firma handlar inte enbart om kundbesöken utan det kräver även bokföring, räkna på offerter, fakturering, inköp osv. En hel massa andra detaljer med andra ord. Men det är så roligt!

Måla villa

Hela villan skulle målas inklusive grunden och fönster. Och även en liten friggebod. Här är lite bilder under resans gång. Ägaren Pernilla har jobbat lika mycket som vi samt servat med god mat och fika i solen.

Inte bara jobb

Nej, lite nöje får man unna sig samtidigt, tyckte vi. Så fika i solen har det blivit en del, liksom lite bubbel på kvällarna. Lördag kväll tillbringade vi på stranden och skålade för Chillie som fyllde 4 år på nationaldagen. Vi har verkligen haft det jättetrevligt och är så glada för att vi har vår Gullan som gör detta möjligt. Utan henne hade vi inte kunnat jobba så långt hemifrån.

Resultatet

Härligt jobb

Tack till Pernilla som låter oss använda bilderna på sitt fina hus i Mellby. Vi hoppas hon får många fina kvällar på sin härliga uteplats framöver.

Fler bilder på jobbet finns på Firma Dan Ritzén på Facebook. // Jeanette

2 reaktioner på ”Mellbystrand

  1. Det glänser om stugan och en riktig ställning han har där Dan wow. Jättefint. Förra sommaren jobbade Dan vid lasarettet, det glänste om huset sen nu efter vintern och våren har måsarna varit där så för toppen skick behövs nog varje sommar då och fixa och dona. Jätte 😎 / Boris

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.