Humor på hög nivå…

Facebook är ju fantastiskt. Så mycket skit man kan hitta där… Idag fann jag en ”rolig historia” som jag kände att jag ville föreviga och dela med mig av. Den är delad i en offentlig grupp, så jag hoppas jag inte bryter några regler när jag visar den här. 😌 Och jag hoppas förövrigt att den bara är påhittad, men man vet ju aldrig…

Har du inte läst den förut, kan du få dig ett gott skratt. 😉 Mycket nöje! // Jeanette

Inledning

En dag hittade den ena ägaren ett meddelande i halsbandet från grannen där det stod att hon måste betala för att hennes katt har parat hennes hona och är pappan till 2 av ungarna eftersom de liknar hennes hankatt, samt att hon absolut inte ville ha den fula bonnakatten som pappa till hennes katts ungar, och vill då ha någon form av skadestånd:

En reaktion på ”Humor på hög nivå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.