Boplats Alfta-Edsbyn GK

Det regnade när vi kom fram till Svärdsjö, men höll uppe senare på kvällen. Som ni ser så gillar vi att bo vid vattnet. Det blev en promenad, lite mat och netflix innan vi somnade till tonerna av exakt ingenting. Det var helt tyst och sjön låg som en spegel. Underbart.

Kyrkor

Ena kyrkan fanns i byn Svärdsjö och den andra såg vi utmed vägen. Vi åkte vidare på en mindre väg genom flera mysiga små byar, stannade till och handlade i en liten Tempo-affär i en av dessa byar. Alla hejade glatt. Sen valde vi väg 50 igen, samma vi följt hittills.

Nästa stopp

Så har vi då äntligen hittat till en golfklubb utmed vägen. Inget planerat egentligen, den bara dök upp och vi nitade… Typ. Eller vände i alla fall.

Alfta-Edsbyns GK visade sig vara en mindre klubb som inte gick att boka starttid hos. Men vi åkte in ändå. Vi fick gärna parkera hos dem, antingen bakom servicehusen med el, eller om vi ville stå kvar på parkeringen en bit från klubbhuset. Vi valde att stå på grus precis utmed banan för att slippa köra över deras rabatter och annan trädgård med klumpen Nisse…

Kostar gratis att stå här. Tackar. För övrigt har vi ännu inte betalat för sovplatserna, det har inte funnits någon anledning för oss att söka upp några faciliteter ännu.

Banan är endast 9 hål, men man spelar 18 hål från olika tee. 220:- greenfee för heldag, spela så mycket du orkar. Vi orkade 9 hål…. fast det regnade sista hålen så även om vi orkat hade vi inte gått vidare. Banan hade bollränna, därför gick det inte boka tid. Det var även Pay & Play här, man kan alltså spela även utan handicap. Bra plats det här.

En natt blir det här i alla fall, tänkte spela imorgon igen då de lovat mindre regn och mer sol. Kanske far vi vidare imorgon, kanske inte. // Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.