Bus på fejjan

Man får ju inte roligare än man gör sig, eller vad är det man säger? Igår firade vi vår bröllopsdag tillsammans med värdparet på vår ställplats. Vi blev bjudna på middag och efter middagen åkte sällskapsspelet ”speak out” fram.

Redan här skrattade vi så vi nästan grät. Vansinnigt roligt spel, kan lätt rekommenderas om man ännu inte testat.

Det blir värre…

Dottern i huset hade tillgång till en för oss okänd ”app” i telefonen, där man fotade ett porträtt och ändrade sedan utseendet. Hon tog helt enkelt en bild på Dan och gjorde honom flintskallig med skäggstubb….

Bilden blev jätterolig tyckte vi och kände direkt att vi måste busa… Dan lägger ut den på sin facebooksida och skriver att det går vilt till på festen ikväll…

Jag tar samma bild och även en annan jag tog när vi spelade, och la ut även jag på min sida. Reaktionerna lät inte vänta på sig, folk hade otroligt många kommentarer om detta spektakel. Och vi skrattade, och skrattade. 😂

Dagen började ju lite skruttigt med lite strul här och där, men avslutades betydligt mycket roligare. Så mycket har vi inte skrattat på länge, och just detta buset tyckte vi kryddade lite extra. Tack till Familjen Oxelborn som bjöd på allt detta.

Fejk

För ordningens skull får vi såklart berätta att Dan har kvar varje hårstrå på huvudet, bilden var såklart bara fejk. Men lite synd är det att man inte får se folks min när de ser bilden…men det bjuder vi på! // Jeanette

En reaktion på ”Bus på fejjan

  1. Pingback: Tapetsering – Ritzéns Digitala Livsstil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.