Jobbig helg

Jobb från morgon till kväll. För mig både på nätet och som målare. För Dan endast som målare… och tapetserare. Ja, vi har faktiskt ägnat hela helgen och lite till, åt jobb. Det var meningen att vi skulle festat till det lite i lördags kväll, men det blev inte så på grund av sjukdom. Inte hos oss, utan hos värdparet vi skulle besökt. Istället valde vi att arbeta så mycket som vi orkade, allt för att kunna komma iväg så fort som möjligt.

Nu är vi klara

Just nu blir det inga fler målarjobb i Sverige, utan nu siktar vi söderut. Jag har olika deadlines på mitt online-jobb, så lite planering får det bli utmed vägen. Att bara blåsa på går inte. Dels orkar vi inte köra hur länge som helst i sträck, dels behöver vi vara stillastående med uppkoppling mellan varven. Vi kommer att ta det lugnt.

Innan vi åker

Dan lagar maten ikväll…. pizza. Vi står bara en liten bit ifrån en pizzeria nu, och kände att vi kommer inte få äta ”svensk” pizza på väldigt länge. Alltså måste vi nog ha en ikväll…Vi står kvar en natt till här i Vittaryd.

Gasol måste vi fylla, det gör vi när vi kör ut från Ljungby i morgon. Det blir nog att vi fyller på kylskåpet lite när vi passerar mataffären. Kaffe hittade vi sist vi var och handlade, och passade på att köpa på oss ett lager. Vet att det är svårt att hitta Gevalia pulverkaffe utomlands, vår favorit.

Vattnet är påfyllt och det sista vi gör innan vi lämnar Vittaryd imorgon blir att tömma toan och slänga lite skräp på återvinningsstationen. Vi har organiserat garaget för femtioelfte gången, och tycker att nu får det räcka.

Födelsedagsfirande i Skåne

Japp, imorgon åker vi till Malmö. Och eftersom jag fyller år, blir det till att fira födelsedagen där. Eller i krokarna av bron kanske. Får se vad vi hittar för bra ställe att övernatta på. Vi har bestämt att åka rakt igenom Danmark utan att sova där, eftersom vi Kronobergare har blivit rödlistade igen… Och därför sa vi att vi åker de 20 milen till Malmö under eftermiddagen och sen tar kvällen där innan vi fortsätter genom Danmark på onsdag.

Så värst mycket firande blir det ju inte nu för tiden, men ett glas vin får det väl vara värt i alla fall. Och en god middag… // Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.