Ett tack är på sin plats

Jag brukar tacka hela tiden, i tankarna, för allt möjligt. Ibland rent verbalt också såklart. För att jag har det så bra, för att jag alltid får det jag önskar mig, för att jag har en fantastisk man, ett fint hem och en hund som är sötare än socker. Bland annat.

Men nu tycker jag det är på sin plats att rikta ett stort tack till alla ni som faktiskt läser det jag skriver. Det har blivit en hel del inlägg, och det har inte ens gått ett år sedan bloggen startade. Ändå ser jag på statistiken att den sprids mer och mer och detta är naturligtvis mycket glädjande. Jag skriver för att jag tycker det är roligt, och hade fortsatt även om det hade varit få som faktiskt läst.

Men eftersom jag också ser att det är många som följer oss, så vill jag nu passa på och tacka er för er tid ni lägger ner på läsandet. Hur det nu är, så är det ändå roligare att veta att folk faktisk får ta del av våra erfarenheter och det vi väljer att dela med er.

Vi hoppas såklart att fler vågar ta steget vi har tagit, ett hopp rakt ut i det blå, som vi brukar säga. För att få känna på friheten det innebär att bestämma själv över sitt liv. Att vi kan inspirerar med våra tankar (jag skriver våra, eftersom Dan och jag delar även tankarna), och att någon kanske gör det samma som vi. Kanske är det bara den där lilla knuffen som behövs, och i så fall är det värt varenda timme jag har lagt ner på detta.

Vi har själva följt andra bloggar, läst oss till hur andra människor har gjort, och fortfarande gör. Man blir aldrig fullärd, men får hela tiden tips och idéer om nya saker och platser. Detta ger oss en knuff ibland, och att få göra detsamma för någon annan, känns mycket positivt.

Roligare än så blir inte det här inlägget, vill du skratta kan du alltid kika på kategorin ”humor”. En och annan tossighet har vi åstadkommit med…. // Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.