Nyskapande

I väntan på vår nya bostad har vi jobbat och tittat på nya jobb lite här och var. Flera jobb är redan klara och vi har lyckats få iväg några fakturor. Vi börjar få kläm på planering, ROT-avdrag, materialinköp och organisering. Det vi saknar just nu är såklart den fasta platsen att ha alla prylarna på. Men den kommer ju.

Vi saknar också en större bil. Saaben fick bli en nödlösning för att kunna komma igång, men framöver kommer vi behöva en större bil till alla redskap och allt material som ska asas runt på hela tiden. Tack och lov fick vi ett förråd inne i stan, men det är ändå bökigt att hela tiden åka dit och hämta och lämna grejer. Men det får gå så länge.

Tapetsering

Flera jobb har funnits parallellt nu, och ett av dessa blev klara i helgen. Nä, det blev ingen rast och vila här inte, eftersom minst hela onsdagen denna veckan kommer gå åt till flytten. Så då får man jobba på helgen för att hinna med. Hur som helst, här är lite bilder från sovrummet som mest varit mitt projekt under veckan som gått. Jag gillade verkligen färgsättningen på tapeterna.

Kunden valde att bara måla på den gamla tapeten på garderoberna, och vi valde en grå färg för att matcha tapeterna.

Tjänste-husbil

Gullan har fått tjäna som tjänstebil under veckan, då vi har varit på olika håll nästan hela tiden. Inte så att jag har fraktat färg i henne, men väl tapet-rullar. Hon har även fått ett provisoriskt skydd för förarstolen i form av ett gammalt lakan (!). Mina målarbyxor tycks inte hålla sig rena särskilt länge…

I just det här läget, när vi inte har varsin bil, så är Gullan guld värd. Hade vi haft Nisse nu, hade det inte varit lika roligt att åka runt. Nu är det hur lätt som helst, Gullan tar sig fram överallt och man behöver inte vara orolig att man inte kan vända någonstans. Och man har alltid kaffepannan med sig…😅

Här står hon parkerad utanför lägenheten. Bilden är tagen för någon vecka sen, när det var kallare än vad det är nu. Vi har fortfarande värmen på, så man slipper skrapa rutorna…// Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.