Tröttsamt…

Mitt i allt stök måste man ju få skratta lite med. Ibland kommer de bara, de där grodorna och detta råkade vi ut för idag.

Idag fick vi låna ett släp som Dan tog med sig hem efter jobbet. Dock visar det sig att släpet är nytt och vår bil gammal, så elkabeln passar inte. Han parkerar släpet här och åker iväg till Biltema för att handla en koppling som passar bättre.

Efter en stund ringer han mig och ber mig gå ut till bilen och kolla hur kopplingen ser ut, ska det vara en hona eller hane?

………

Men vänta nu, bilen finns ju inte här… ”Den har ju du tagit med dig till Biltema” 😂 Inga fler kommentarer på den, men jag undrar vad folk i butiken tänker när han står och flabbar rakt ut i luften… Det var i alla fall ingen som hörde mitt garv.

Och så nästa groda…

En stund senare när både Dan och bilen har kommit hem välbehållna tillsammans med rätt koppling till släpet, är det dags för kvällsmat. Eftersom vi flyttar direkt imorgon på morgonen är det mesta redan nerpackat, och det fick bli mackor till kvällsmat.

Han letar i skåpen efter tallrikar, som då alltså inte längre finns där utan är nedpackade. Inga tallrikar alltså. Okej, men han hittar ost, smör och brödlimpan åtminstone. Fram med det på bordet. Glas har vi inte haft några här i lägenheten, utan vi har använt vinglas till all form av dricka, eller varsin mugg till kaffet.

-Jag tar en kopp mjölk då, säger han. Själv fick jag blåbärssoppa i vinglaset… Vidare dukar han fram kniv och gaffel till mackorna som inte ens har en tallrik att ligga på.

-Ska vi äta ostmackorna med kniv och gaffel direkt på bordet, menar du? frågar jag lite försynt. Och så garvar vi lite till….

Vi är båda lite lätt trötta just nu, det har varit ganska mycket den senaste tiden. Så uppenbarligen är vi mycket lättroade för tillfället, och minsta felsteg gör att vi garvar rakt ut. Nåja, jag bjuder på den. Kanske inte är fullt lika roligt för den pigga läsaren, vad vet jag? Vi fick oss i alla fall flera goda skratt idag. // Jeanette

En reaktion på ”Tröttsamt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.