Före och efter

Firma Dan Ritzén har nu i värsta värmen jobbat för fullt med en villa till. Målning utvändigt, fasad och vita detaljer som veranda och fönster bland annat. Lite svettigt har det varit mellan varven, då alla sidor av huset inte ville befinna sig i skugga hela tiden…

Men det gäller att passa på när vädret är gynnsamt, och vi har inte jobbat heldagar här. Tidiga morgontimmar för att sedan inte jobba under varmaste tiden på dygnet. Här kommer lite före och efterbilder godkända av kunden.

Före
Före
Kulörbyte
Efter
Efter

Inte bara jobb

Nej, veckan har även erbjudit bad och fiske i sjön vi bor intill. Två stycken mini-abborrar lyckades vi dra upp på mete, dock fick de simma tillbaka igen. Båten på bilden är inte vår, vi lånade den av hyresvärden. Från huset har vi ca 300 m ner till sjön Flåren.

Hunden

Chillie har varit med på jobb hela veckan och lekt med kundens lilla hanhund. Även hon tyckte det var lite väl varmt vissa dagar och tog sig en liten lur på kylväskan. Hon har även frivilligt hoppat i sjön flera gånger, dock vill hon inte simma.

Festande

Vi har även hunnit med att besöka ”vår gamla” husvagnsklubb igen, där vi passade på att shoppa lite olika attiraljer. Mer om det senare. Men vi blev bla. bjudna på våfflor och träffade vänner. Sen blev vi bjudna på grillat hos en nybliven 55-åring. Tanken var att vi skulle ta Gullan in till stan och sova över där, men Chillie har börjat löpa i veckan och familjens hanhund är inte kastrerad. Så både hunden och Gullan fick vara hemma och vi tog personbilen istället för några timmars trevligt umgänge.

Hemma igen på kvällen tog vi hunden och knallade över till grannen som även han fyllde år. 50 var det där, och partytältet stod i trädgården. 20 grader varmt mitt i natten och sådär lagom många mygg. Tur det finns medel mot dem i alla fall. Kvällen blev fortsatt trevlig och vi frös inte när vi gick hem. En vänlig festdeltagare lät mig fota hans roliga T-shirt…😂 //Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.