Nygamla fönster

Ett projekt som vi har hållit på med till och från under hela sommaren är nu avslutat. Många timmar har det blivit, men resultatet blev bra tillslut tycker vi. Totalt sett blev det 30 fönsterbågar och en balkongdörr. Ett fantastiskt roligt projekt som mest har hamnat på min lott. Dan har målat underslag, vindskivor, knutar och foder medan jag har kittat om och målat fönstren, invändigt, mellan och utvändigt.

Det allra roligaste med detta är när man jämför före och efterbilderna med varandra. Man ser verkligen skillnaden. Huset har fått en ordentlig makeover och blev mycket fint, tycker vi.

Ännu mer makeover…

Något annat som uppenbarligen vart slitet efter sommarens arbete, är Dans arbetsskor. Nu äntligen var det dags att byta ut dessa… Skorna på bilden är exakt samma modell, kan man knappt tro…😂

Hösten kryper på

Så lite svampplock har vi hunnit med i veckan. Vi har även försökt komma i ordning så gott vi har kunnat i vår nya husvagn. Klart man måste provbo den en vecka eller två, såhär i början… En del nya prylar har vi stött på, som till exempel en gammal Trumatic-panna. Inget vi är vana vid så innan vi fick liv i den gick det ett par dagar.

Vi är heller inte nöjda med tältdörren, så den bör bytas snarast innan vintern. Även altanen tycker vi är i minsta laget, men det får bli ett projekt till våren istället. Lite ruggit att sitta ute nu på kvällarna. Istället har vi investerat i en gasolkamin till förtältet så vi kan nyttja det lite längre.

Nästa kontrakt

Som jag skrev tidigare, har vi ju skrivit på två olika kontrakt varav det ena var husvagnen. I veckan som kommer måste vi närvara i Blekinge igen, för att hämta nästa projekt. Alltså får vi ta ledigt en dag och åka en tur med Gullan igen. Men innan dess blir det Mölkky-spel här på campingen och lite grillmat. Något vi alltid ser fram emot, både spelet och gemenskapen.

Följer man vår blogg får man snart veta vad som faktiskt står i det där kontraktet, och kanske även en bild eller två…// Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.