Hösten är här

Kyligt på morgonen och daggen ligger kvar länge. Fördelen med hösten är att när man målar ute kan man inte börja så tidigt på morgonen, just för att det fortfarande är blött. Alltså får vi sovmorgon varje dag just nu… Något vi uppskattar till fullo. Men snart är det slut med utomhusmåleri för i år, och vi får hålla oss inomhus istället.

Än är vi inte där och vi har under veckan som gått hunnit med 5 olika projekt, varav 3 är klara. Tapet i en hall, gavlar utvändigt och fönsterbrädor som på bilden inte är färdigmålade. Glömde ta bild efter jag var klar….

Fint väder

Att jobba i fint väder ska man ju inte klaga över. Inte heller att man kan ta sig en promenad i skog och mark och som vi har gjort, letat svamp. Vid flera tillfällen under veckan, och mycket svamp har det blivit. Dock plockar vi inte svampen på bilden… Men vi tycker det är avkopplande att ta en tur i närheten och bara lufsa runt en stund i skogen.

Trädgårdsmästaren i farten

Vagnen vi just har köpt på campingen erbjuder ett gammalt tält och med det en dörr med dragkedja. Inget vi gillar, så vi tyckte det vore bättre med en glasdörr. Vi hittade en begagnad skjutdörr som nu skulle monteras. Men för att komma fram fick en ormbunke stryka på foten, så Dan gick lös på den med spaden. Än är vi inte klara med dörren, men den sitter på plats i alla fall. Nästa projekt är att få dit kilar mellan tältduk och dörr och vidare saknas den översta glasrutan i dörren. En plexiglas skiva står och väntar på att bli monterad.

Vi är mycket tacksamma för att bo granne med en snickare, som hjälpte oss med konstruktionen. Själva hade vi inte klarat det.

Campinghelger

Nästa helg blir det golftävling för oss och Tikkan, som vi döpt vår nya husbil till. Men denna helgen är vigd åt husvagnen, då klubben har en höstfest just idag. Vi ska spela en Mölkky-match och vidare fest på kvällen med mat från cateringfirma. Två partytält är uppe och solen skiner. Idag blir det livat, men igår kväll satt vi mest och tittade på solnedgången från vår soffa i tältet och pratade om framtiden och vilken tur vi haft som fått möjlighet igen att njuta av denna vackra vy. // Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.