Underhållning

När man nu har en krånglande bil som vi har just nu, så får man ju försöka göra det bästa av situationen. Våra batterier krånglar fortfarande, och vi har snart monterat ner hela Nisse i molekyler, för att sedan lappa ihop honom igen. Men det hjälper inte. Han vill verkligen inte som vi vill. Vi hotar med att slänga honom i ån, vilket han inte bryr sig nämnvärt om heller.

Så vad gör man? Bryter ihop och blir sur? Det är ju en väg att gå såklart. Eller så kan man roa sig med annat under tiden felsökning pågår. Som till exempel försöka skänka sin trasiga duschvägg på facebook….

Denna annons la Dan ut i gruppen husbilskompisar på facebook, mest för att vi vill se reaktionerna. Och de lät inte vänta på sig. Folk har haft mycket roligt åt detta, men vi har nog haft mest roligt av alla. Hela lördagskvällen gick åt till att skratta åt folks kommentarer. Allra roligast var någon som tyckte det var tramsigt av oss… Eller den som tyckte att ingen vettigt funtat människa åker väl till Spanien nu och hämtar glasbitar….

Vill man ta åt sig av detta, bjuder vi på det. För alla ni andra med humor, passa på att få er ett gott skratt, det har vi fått.

För övrigt kan jag meddela att glasbitarna är numera slängda i återvinningen, och nej, vi tänker inte limma ihop väggen igen. Istället använder vi duschdraperiet som envisas med att klistra fast sig på kroppen.

Men lite kul måste man få ha mitt i eländet.

Solceller

Jo, vi har ju solceller med. Dessa tycker vi har laddad lite klent på sista tiden. Varför? Jo, någon vänlig människa berättade att om vi vinklar dem mot solen, som numera står ganska lågt på dagarna, så funkar de nog bättre. Och det gör de verkligen 🙂 Nisse är alldeles för hög för höstsolen tydligen.

Upp på taket och montera loss plattorna. Vinkla upp mot solen, och vi fick genast betydligt bättre laddning. Nästa projekt blir att få fast dem i vinkel under tiden vi står stilla…

Något ska man ju göra imorgon med, som Dan numera säger varje dag… //Jeanette

2 reaktioner på ”Underhållning

  1. Tråkigt med duschen, jag trodde inte att man hade glasdörrar i husbilen, med tanke på vikt och så att de kan gå sönder. Själa har vi i plast. Att vinkla solcellerna har vi sett ,under våra resor i Spanien, att många gör. En del med gångjärn och snöre/rep att dra upp dem med. Måste ju bli bättre laddning om de står upp mot solen. Det tyckte jag vi också skuöle göra när vi satte på extra solceller….men det blev inte så. Vore inte dumt att ha dem på en snurrskiva så man kan vrida dem i sidled också. 😀 Ha de gott i solen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.