Flamingos

Här finns en och annan som har rosa flamingos i trädgården, här på campingen. Dock inte vi. Men vi har gott om de levande i vår närhet. På andra sidan gatan finns vad man kallar för saltsjöar, och där befinner sig en hel del fåglar. Bland annat dessa flamingos. Tyvärr är de inte helt lätta att fotografera med endast en mobilkamera. Man kommer heller inte tillräckligt nära dem, men håll till godo.

Vi har fina vägar att gå på runt dessa saltsjöar, och man hittar nya vägar varje dag. Det finns mängder med fåglar här, men som sagt, de är svåra att fota.

Fågelskådar-tornet


På vår promenad hittade vi ett fågelskådartorn med bilder på fåglarna i området. Några av dessa såg vi, typ ankor och en rovfågel.

Denna uppmaning hittar man lite varstans, denna satt på väggen inne i fågeltornet. ”Håll dig hemma om du inte känner dig helt 100”, typ.


Strövstigar

Ser ut ungefär såhär. Mycket vass runt omkring, och ibland vatten på båda sidorna.

Saltsjöarna sett från fågelskådar-tornet

Det här är några bilder tagna under en av våra promenader. Observera palmerna lite överallt. Den lilla bilden visar entrén in till Camping Bahia.

Tvätta Nisse

Återigen har vi fått tvätta bilen, eftersom det kom värsta sandmolnet och la sig som ett täcke över honom. Vinden har lugnat sig, för tvätta i blåst är inget kul. Och solcellerna fick jobba extra hårt.

Och nu när fina vädret återkom fick det bli lite tvättat med. Perfekt att både kunna stå ute och tvätta, och även torka utomhus vid den här årstiden. Både bil och kläder fick sig en omgång, alltså.

Calamares

Vi har även provat att steka bläckfisk i helgen, för första gången. Visst har vi ätit dessa förr, men endast på restaurang. Eftersom de finns i alla möjliga och omöjliga former i affären här, tyckte vi det var dags att göra egna. Receptet sa att man ska steka dem i max 2 minuter…

Visst gick de att äta, stekta i olivolja med citron och vitlök. Men den som tyckte bäst om dem, det var Chillie. Möjligen provar vi att köpa färdigfriterade och steker eller grillar nästa gång. Köttfärsen vi köpte här gick inte att äta, så istället får vi prova fisksortimentet. // Jeanette

3 reaktioner på ”Flamingos

  1. Pingback: Kattparken – Ritzéns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.