Återvändare

Efter att ha bott på samma lilla husvagnsklubb i 7 år, varav de sista 4 permanent, så flyttade vi förra sommaren därifrån helt och hållet. Vi sålde ju vår husvagn och sa upp platsen när vi köpte Nisse. Inte för att vi inte tyckte om platsen eller campingen, utan för att klubben inte tillåter just husbilar. Det var ett beslut vi tog då eftersom vi ville ha husbil istället och kunna åka runt mycket mer.

Nu i helgen passade vi på att återvända för en natt med Gullan och träffa alla gamla vänner som vi lärt känna genom åren. Vi tillbringade lördagen i strålande solsken, med flertalet bad både för oss och för Chillie. Vidare blev det Mölkky-spel och grillning. Några mycket trevliga och avkopplande timmar. Chillie sprang raka vägen till hundbadplatsen och började plaska. Detta är ju hennes första hem hos oss, så hon kände såklart igen sig direkt. Jag tror både hon och vi har saknat den här platsen faktiskt.

Kort visit

Denna gången blev det endast en kort visit, då jag hade fått en tid för vaccinering under söndagen. Så vi fick snällt åka dit och fixa det. Sen åkte vi tillbaka hem för att lägga in en av våra två heltäckningsmattor vi hade beställt. Eftersom de skulle upp på övervåningen fick vi ta traktor till hjälp då de stela mattorna inte gick att böja för att kånkas uppför trappan.

Men det gick fint, de kom båda oskadda in i huset. Dock dök det upp ett mindre problem när vi väl öppnat den ena. Den passade inte…

Reklamation

Mattan skulle vara 4 meter bred, men det saknades några centimeter. Den passade inte på andra hållet heller, även där saknades det en bit. Den var helt enkelt för liten mot det måttet vi hade beställt. Suck. Golvläggaren skulle hjälpa oss att skära till den, så vi skulle förbereda innan han kom. Men det fick bli till att bära ut mattan igen och istället prova den andra som egentligen skulle vara i det andra rummet. Den passade bättre, så vi bestämde att den fick ligga i sovrummet istället.

Vi hade valt en ljus matta i sovrummet, men det fick bli en mörk istället. Det andra rummet är ännu inte klart, men där ska bli ljusa tapeter. Nåja, det får bli en ljus matta till de ljusa tapeterna istället för tvärtom. Hur som helst valde vi ju verkligen helt rätt dag att fixa med detta, det var typ 32 grader varmt… Stackars golvläggare…Men nu är den ena på plats i alla fall. En liten golvlist och möjligen en gardin med, sen är det klart!

Söndagseftermiddag

Egentligen hade vi haft tid till att flytta upp sängen och fixa iordning under söndagen. Men som sagt, det var väldigt varmt både inne och ute. Vi orkade helt enkelt inte börja skruva isär säng och bära madrasser uppför trappan. Men det blir väl gjort i veckan. // Jeanette

En reaktion på ”Återvändare

  1. Pingback: Äntligen klart – Ritzéns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.